Сб, 2024-04-20, 07:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) з дня запровадження тимчасової адміністрації у ПАТ "КБ "Хрещатик" провів вибірковий аудит активів банку, у результаті чого виявив численні факти, які могли спричинити недоотримання банком прибутку.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У Житомирі з 27 травня по 5 червня відбувається Міжнародний дитячий кінофестиваль "Чілдрен Кінофест".


 

Юний шахіст із міста Краматорська Донецької області Семен Митусов завоював у м.Буча Київської області золоту та бронзові медалі на чемпіонаті України з шахів серед дітей до 12 років, і тепер представлятиме Україну в юнацьких чемпіонатах Європи та світу.


 

 

Кабінет міністрів створив слідчо-оперативну групу для з'ясування обставин пожежі у селі Літочки.


 

 

Троє українських військовослужбовців загинуло за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції внаслідок бойових зіткнень, ще вісім були поранені.


 

 

У Мінекономрозвитку розповіли, що з 2,5 тисячі туристичних операторів статистичні звіти подали лише 580 компаній.


 

 

Близько трьох тисяч одеситів прийшли в неділю на Думську площу, де в рамках "антитруханівського" Майдану дав концерт відомий український співак Антін Мухарський.


 

Заступник міністра з питань окупованих територій, екс-голова Луганської облВЦА Георгій Тука вважає раціональним надання ветеранам АТО після демобілізації пільгових кредитів для можливості започаткування власного бізнесу замість надання певних пільг та пенсій.


 

 

Збірна України 29 травня завершила перемогою за рахунком 4:3 товариський матч у Турині зі збірною Румунії.


 

 

Ситуація в зоні проведення АТО продовжує загострюватися: за минулу добу бойовики 25 разів відкривали вогонь по позиціях українських підрозділів.