Пт, 2024-04-19, 11:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Уряд України допускає щоквартальний перегляд регульованих роздрібних цін на природний газ за наявності відповідних чинників, зазначено в його постанові №315 від 27 квітня 2016 року.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-05-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

В.о. заступника голови Одеської обладміністрації Олександр Боровик пішов у відставку. Причиною стала заборона держслужбовцям мати ще якесь громадянство, крім українського, яку містить новий закон про держслужбу.


 

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко зізнався, що не збирається виключати з команди головних фігурантів бійки під час матчу "Шахтар"-"Динамо" у Львові Андрія Ярмоленка і Тараса Степаненка.


 

 

"За минулу добу жоден український військовослужбовець не загинув, один зазнав поранень внаслідок обстрілу біля Мар`їнки", - сказав Лисенко.


 

 

Національний банк очікує поновлення співпраці з Міжнародним валютним фондом, але при цьому прогнозує зміщення графіку офіційного фінансування на квартал вперед.


 

 

Співробітники правоохоронних органів провели спецоперацію із затримання кримінальних "авторитетів" Донецької та Дніпропетровської областей.


 

 

Мусульманське свято Хидирлез, що символізує початок посівних робіт, відзначать у Києві на "Кримській галявині" в рамках фестивалю "ПаскаФест".


 

 

3-го травня з настанням сутінок проросійські озброєні банди знову активізувались, всього бойовики 6 разів порушили режим тиші.