Пт, 2024-03-29, 14:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В Євпаторії 7 травня російські силовики затримали 25 кримських татар і відвезли їх на допит у поліцію. Про це повідомив журналіст Осман Пашаєв.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-05-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За підрахунками експертів, оцінюваний обсяг втрат українських аграріїв від запровадження молдавських квот на наше молоко та м'ясо, становить близько 1,5 мільйони доларів США.


 

 

У "Мистецькому Арсеналі" проходить виставка французького фотохудожника українського походження Юрія Білака в рамках проекту "Проекція".


 

Генеральна прокуратура має намір направити в Ізраїль документи на екстрадицію колишнього міністра енергетики Едуарда Ставицького - який зараз переховується у цій країні під ім'ям Натан Розенберг.


 

 

Впродовж минулої ночі проросійські бандформування продовжили вдаватись до збройних провокацій проти сил АТО. За минулу добу бойовики сім разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.


 

Пенсійна реформа, яка передбачає введення трирівневої системи пенсійного забезпечення, буде підтримана парламентом вже в цьому році. Про це заявив віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко.


 

Захисник донецького "Шахтаря" Олександр Кучер, який брав участь у бійці з футболістами "Динамо" наприкінці гри 24-го туру чемпіонату України, дискваліфікований на три матчі і заплатить 50 тис грн штрафу.


 

 

Відсьогодні в Україні набула чинності нова редакція Системи візуальних позначок з індексом кіновідеопродукції залежно від аудиторії, на яку вона розрахована.


 

Роды - процесс, который сопровождается очень сильными болевыми ощущениями. И любая женщина хочет, чтобы эта боль не мешала ей радоваться рождению ребёнка.


 

 

На выставке оружия в Киеве были показаны два беспилотных летательных аппарата польского производства Fly Eye и Warmate.


 

 

З початку року планові показники з надходжень до бюджету перевиконані на 16 млрд гривень. Про це заявив голова Державної фіскальної служби України Роман Насіров.