Чт, 2024-04-25, 01:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Внаслідок зсуву ґрунту в південно-східній провінції Китаю Фуцзянь зникли безвісти 35 людей. Зсув накрив гуртожиток робітників будівельної компанії рано вранці в неділю.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2016-05-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Українська гімнастка Анна Різатдінова з результатом 74,165 виграла золоту медаль на міжнародному турнірі у французькому місті Корбей-Ессон.


 

 

Україна бореться зараз не тільки за свою свободу і гідність, а й за запобігання трагедії, що вразила людство в ХХ столітті. Про це заявив у Фейсбуці лідер "Народного фронту" Арсеній Яценюк.


 

 

Футболисты таким образом поздравят всех матерей с сегодняшним праздником.
 


 

 

Секретар Ради національної безпеки та оборони Олександр Турчинов з нагоди Дня пам'яті і примирення нагадав українцям, що агресора неможливо умиротворити, а лише перемогти.


 

Вугілля з окупованих районів Донбасу поставляється на підконтрольну українському уряду територію. Про це заявив міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Вадим Черниш.


 

 

Міжнародні резерви України в квітні 2016 року, згідно з попередніми даними, зросли на 519,5 млн американських доларів, або на 4,1%, й станом на 1 травня склали 13,241 млрд доларів.


 

 

У центрі Києва біля монумента Незалежності відкрилася виставка "Українська Друга світова", присвячена історії нашої держави і українців у війні.


 

Україна опинилася на 5-му місці в рейтинзі "кумівства" за версією The Economist. Видання пише, що завдяки своїм родичам і друзям при владі мільярдери по всьому світу отримали до 2 трлн доларів за 10 років.


 

 

Бойовики продовжують порушувати домовленості про сувору заборону застосування зброї. Минулої доби противник 12 разів обстрілював позиції сил АТО.