Пт, 2024-04-26, 01:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Новий головний тренер донецького "Шахтаря" Пауло Фонсека заявив, що відтепер буде підтримувати збірну України з футболу.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-06-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Російська сторона дала згоду на розгортання збройної поліцейської місії на Донбасі, заявляють в Адміністрації президента України.


 

Объявления о грузоперевозках сегодня можно встретить повсюду. Это и реклама в Интернете, и в транспорте, и в газетах, журналах, на страницах телефонных справочников и на рекламных щитах по городу.


 

 

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб заявляє про виїмку поліцією оригіналів кредитних договорів з центрального офісу неплатоспроможного банку "Хрещатик" в Києві.


 

 

Верховна Рада України у вівторок 31 травня 2016 року провалила голосування по законопроекту №4525 "Про внесення змін до закону "Про перелік об'єктів права державної власності, що не підлягають приватизації".


 

 

Станом на 31 травня експорт зернових з України становить 36 млн 459 тис. тонн. Це вже майже на 1,66 млн тонн більше минулорічного рекорду (34,8 млн тонн).


 

 

 

Учасники ярмарку готують презентації нових книг, зустрічі з улюбленими письменниками, автограф-сесії, дискусії та поетичні вечори.


 

 

 

Федерація фігурного катання України подала заявку на проведення в Києві чемпіонату Європи з фігурного катання.


 

 

Чеські поліцейські заявляють про викриття злочинної мережі, яка спеціалізувалася на виробництві і поширенні серед мігрантів підроблених документів, що уможливлювали перебування в Європейському Союзі.


 

 

Народний депутат Сергій Лещенко розповів, що документи про грошові операції Партії регіонів, які він оприлюднив, отримав ще в січні 2016 року у конверті поштою.


 

 

Минулої доби проросійські бандформування 31 раз відкривали вогонь по позиціях ЗС України.