Пт, 2024-03-29, 08:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

У НАТО узгодили розміщення на сході Європи на ротаційній основі ще чотирьох батальйонів, заявив у вівторок 14 червня генсек альянсу Єнс Столтенберг.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-06-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Вечір до 75-річчя від дня народження Івана Миколайчука та показ відреставрованої версії кіношедевра Юрія Іллєнка "Білий птах з чорною ознакою" відбудеться у Києві.


 

 

На третьому етапі міжнародного турніру Маре Нострум-2016, який проходив у Барселоні, українець Андрій Говоров фінішував першим на дистанції 50 метрів батерфляєм.


 

 

Незаконно засуджені в РФ українці Геннадій Афанасьєв і Юрій Солошенко вже перебувають на борту українського літака і вилітають на Батьківщину, повідомив президент України Петро Порошенко.


 

У Франції підрозділи спеціального призначення блокували організовані групи російських уболівальників у передмісті Канн в автобусі, що прямував до міста Лілль, де 15 червня пройде матч футбольного Євро-2016 Росія - Словаччина.


 

 

Укргидрометцентр сообщает, что ближайшие сутки погоду в Украине определит теплая воздушная масса и атмосферные фронты.


 

С увеличением потока украинских трудовых мигрантов в Польшу растет количество злоупотреблений в отношении них со стороны украинских "посредников" и польских работодателей.


 

 

Фракція "Народний фронт" прийняла рішення не голосувати за подані Президентом України кандидатури в члени Центральної виборчої комісії.


 

 

У зоні проведення АТО бойовики за минулу добу 40 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил. Про це сьогодні зранку 14 червня прес-центр штабу АТО повідомив на сторінці в Facebook.