Пт, 2024-03-29, 00:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

19 червня у київському Центрі візуальної культури відбудеться зустріч із російським митцем Петром Павленським, повідомляє Cultprostir.

Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2016-06-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Прокуратура затримала екс-заступника голови "Нафтогазу" і екс-керівника "Чорноморнафтогазу" Олександра Кацубу.


 

 

17 червня Рада Євросоюзу продовжила обмежувальні заходи ЄС, запроваджені у відповідь на незаконну анексію Криму і Севастополя, до 23 червня 2017 року. Про це йдеться у повідомленні Ради ЄС.


 

 

Спілка європейських футбольних асоціацій підтвердила "виліт" збірної України з числа претендентів на титул чемпіона Європи-2016 постом на своїй сторінці у Twitter.


 

 

Народні депутати підготували проект змін до закону та постанову "Про комплекси Києво-Печерської та Свято-Успенської Почаївської Лавр", які можуть поставити крапку в релігійних чварах довкола архітектурних пам’яток.


 

 

Київський міжнародний кінофестиваль "Молодість" починає конкурс Instagram-відеоробіт на тему "Грам Молодості/ molodosti_gram". Про це повідомляє прес-служба фестивалю.


 

 

Сьомий Одеський міжнародний кінофестиваль, який пройде з 15 по 23 липня, представив цьогорічну програму. Про це повідомляє прес-служба ОМКФ.


 

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман у четвер 16 червня зустрівся із сенатором США Джоном Маккейном. Про це повідомляє урядовий портал.


 

 

Збірні Німеччини та Польщі увечері 16 червня зіграли внічию 0:0 у другому турі групи С чемпіонату Європи з футболу у Франції.


 

 

Всього за добу зафіксовано 46 обстрілів позицій сил АТО, 24 з них на Маріупольському, 18 на Донецькому та 3 на Луганському напрямках.