Чт, 2024-03-28, 13:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

У Львівській області в суботу 18 червня близько першої години ночі знову загорілося Грибовицьке сміттєзвалище вже в новому місці.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2016-06-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг (НКРЕКП) підвищила тарифи на холодне водопостачання та водовідведення на 15-35%.


 

 

В Ізмаїлі за медичною допомогою з симптомами отруєння звернулися вже 284 людини, з них 166 дітей, повідомив мер Ізмаїла Андрій Абрамченко.


 

Конституційний суд України в будь-який момент може анулювати або призупинити дію основних положень закону про очищення влади. Про це заявив міністр юстиції Павло Петренко.


 

Виробник електрообладнання та телекомунікаційних систем Fujikura (Японія) в жовтні поточного року планує запустити в експлуатацію ще один завод кабельних мереж для автомобілів в Яворівському районі Львівської області.


 

 

Список великих американських компаній, які мають інтерес працювати на українському ринку та інвестують в економіку країни, може невдовзі поповнитися відомою корпорацією General Electric.


 

Интернет-магазин "Синерния" предлагает подогреватель двигателя с циркуляцией и не только на сайте. На данном интернет-ресурсе вы также найдете.


 

 

Минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції загиблих серед українських військовослужбовців немає, але п`ятеро дістали поранення.


 

Чтобы получить богатый урожай, нужно не только ухаживать за растениями, но и защищать их от вредителей. Бороться с непрошеными гостями сада и огорода мне помогают растения.


 

 

У Генеральному штабі Збройних сил України планують завершити звільнення в запас військовослужбовців п'ятої черги мобілізації до кінця липня 2016 року.


 

Как известно, существует два вида кредитов: срочные и те, что могут подождать. Если торопиться некуда, то можно спокойно подать заявление на получение денег и немного подождать.