Пт, 2024-03-29, 00:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Жодна зі сторін Мінського процесу, включаючи "Нормандську четвірку", не має інструментів розв’язання ситуації на Донбасі. Таку думку висловив колишній учасник переговорів Роман Безсмертний.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-06-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

У Києві в суботу відбулась зустріч колишніх політв’язнів – російського художника-акціоніста Петра Павленського і української льотчиці нардепа Надії Савченко.


 

 

Головний тренер збірної України Михайло Фоменко не має наміру залишатися на своїй посаді після Євро-2016.


 

 

У Києві в суботу, 18 червня, на НСК "Олімпійський" відбувся концерт групи "Океан Ельзи", який, за словами лідера групи Святослава Вакарчука, зібрав 100 тисяч українців.


 

 

Питання про введення в окупованих районах Донбасу збройної поліцейської місії ОБСЄ на засіданнях групи з питань безпеки Тристоронньої контактної групи по мирному врегулюванню ситуації не обговорюється.


 

 

Народний депутат від "Батьківщини" Надія Савченко вирушила до Страсбурга, де вперше візьме участь в сесії Парламентської асамблеї Ради Європи.


 

Проросійські бойовики впродовж минулої доби 31 раз обстріляли укріплення українських військових на Донбасі. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО на своїй сторінці у Facebook.