Сб, 2024-04-20, 01:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Україна завдяки реформам має найбільший за останній час інвестиційний потенціал. Про це сказав перший віце-прем’єр-міністр України Степан Кубів, відкриваючи українсько-канадський бізнес-форум в Торонто.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-06-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Україна практично погодила Меморандум щодо другого перегляду програми реформ з ключовим кредитором країни - Міжнародним валютним фондом, і чекає позитивних новин про надання Україні третього кредитного траншу в липні.


 

 

Лідер збірної України з фехтування на шаблі Ольга Харлан обмежилася бронзовою нагородою в особистій першості на чемпіонаті Європи.


 

 

У Сєвєродонецьку Луганської області відбудеться кінофестиваль "Відкрита ніч - Дубль 19" під девізом "МИ. Для нас. Про себе".


 

16 июля в Одессе на стадионе "Черноморец" состоится матч за Суперкубок Украины "Шахтер" – "Динамо". Начало в 21:00.


 

Європейський Союз продовжив економічні санкції проти Росії через її дії в Україні ще на півроку. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні у рамках Комітету постійних представників країн-членів ЄС (COREPER).


 

З другої половини дня минулої доби незаконні збройні формування продовжували вести вогонь, в тому числі із забороненої Мінськими угодами зброї, 41 раз обстрілявши позиції ЗС України.