Пт, 2024-04-19, 20:15
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Україна може стати виробничим центром товарів, що направляються на міжнародні ринки, для канадських компаній. Про це написав міністр економічного розвитку і торгівлі Степан Кубів у колонці для канадського видання The Globe and Mail.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-06-22| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент України Петро Порошенко підписав ухвалений Верховною Радою закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо скасування обов'язковості державної реєстрації іноземних інвестицій".


 

Політика Світового банку щодо нашої країни не зміниться після зміни регіонального директора, але банк працює над новою стратегією підтримки України у зв'язку з тим, що термін дії поточної стратегії закінчується.


 

 

Голова Служби безпеки України Василь Грицак вважає, що наказ розстрілювати людей на Майдані представники попередньої влади дали за порадою російських колег.


 

 

10-й ювілейний фестиваль "Бандерштат – 2016" цього року востаннє пройде в Луцьку. Надалі його планують перенести до Києва. Захід буде відбуватися 5-7 серпня.


 

Президент України Петро Порошенко взяв учать у церемонії покладання квітів до могили Невідомого солдата у Києві у зв’язку з Днем скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні.


 

Національну команду, яка програла всі матчі фінальної частини чемпіонату Європи у Франції, зустрічали тільки журналісти - уболівальників, якщо не зважати на пасажирів у терміналі, не виявилося.


 

 

Увечері 21 червня масштабна пожежа спалахнула на стихійному звалищі в районі міського кладовища в Миколаєві.


 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції зафіксовано 28 випадків відкриття вогню з боку бойовиків: по 13 обстрілів на донецькому та маріупольському напрямках та 2 – на луганському.