Пт, 2024-04-19, 16:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Українське державне підприємство "Спецтехноекспорт" перемогло в тендері на постачання польським військово-повітряним силам ракет класу "повітря-повітря" середньої дальності P-27P1 для винищувачів МіГ-29.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-06-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України" планує в першій декаді липня суттєво наростити імпортні закупівлі газу для закачування до підземних сховищ для проходження майбутнього опалювального сезону.


 

 

Проблеми з житлом та працевлаштуванням залишаються найважливішими для близько половини внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованих Донецької та Луганської областей, на території України.


 

 

"Дніпро" визначився з новим наставником першої команди. Ним став Дмитро Михайленко. Про це у четвер 30 червня повідомляє офіційний сайт клубу.


 

 

Президент України Петро Порошенко у четвер 30 червня в рамках офіційного візиту до Болгарії прийняв участь в урочистому відкритті пам'ятника Тарасу Шевченку в Софії.


 

 

Президент України Петро Порошенко нагородив оперного співака Василя Сліпака, який загинув у зоні проведення антитерористичної операції 29 червня, орденом "За мужність" I ступеня (посмертно).


 

 

Сотрудники Киевского рыбоохранного патруля в ходе двухдневной спецоперации в акватории Киевского моря обнаружили грузовой автомобиль с более чем 600 кг нелегально выловленной рыбы.


 

 

"Важкі бої велися на ділянці Бахмут - Дебальцеве. Бій тривав 10 годин, противник відступив у тил з великими втратами", - зазначив Лисенко.


 

При організації весілля одним з найбільш животрепетних питань для кожної нареченої є вибір сукні. При цьому головною умовою правильного вибору є відповідність наряду самій нареченій


 

Помолвка – это момент объявления молодыми о своем желании стать супругами. Этот обряд совершается строго после сватовства, но до обручения.


 

Детективи Національного антикорупційного бюро прослуховували телефони соратників народного депутата Олександра Онищенка, якого підозрюють в організації злочинного угруповання, яке завдало збитків державі на рівні 3 млрд грн.


 

 

За минулу добу бойовики в зоні проведення АТО відкривали вогонь 66 разів, з них 28 - на Донецькому, 21 - на Маріупольському і 17 - на Луганському напрямках.