Чт, 2024-03-28, 12:51
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Російська Федерація готова погодитися на те, щоб працюючі в зоні АТО представники місії Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) мали особисту зброю.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-06-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції поранень дістало п'ятеро українських військових, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.


 

 

Рынок горел в Киеве 3 июня. Об этом говорится в сообщении пресс-службы Государственной службы по чрезвычайным ситуациям.


 

 

Влада столиці хоче ввести значний штраф за розкидання сміття. До реалізації нового проекту "Чисте місто" вже приступили.


 

 

3 червня відбулося підписання угоди про надання кредитних гарантій обсягом 1 млрд доларів між урядами України та США. Про це йдеться у повідомленні Мінфіну.


 

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман в ході зустрічі з представниками Конгресу США закликав до збереження застосованих проти Росії санкцій.


 

Допомога ключових кредиторів України - Міжнародного валютного фонду і Світового банку дозволили українському уряду і Національному банку відновити макроекономічну стабільність в умовах анексії Криму і війни на сході країні.


 

 

Україна найближчим часом створить арбітраж для захисту своїх прав, гарантованих Конвенцією ООН з морського права, у зв'язку з анексією Криму.


 

 

У Будинку уряду (Київ) в п'ятницю 3 червня 2016 року представили проект закону про обмеження доступу російських книжок антиукраїнського змісту на вітчизняний ринок.