Пт, 2024-03-29, 13:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Урядовий офіс з питань європейської інтеграції підготував й оприлюднив звіт про виконання порядку денного асоціації та Угоди про асоціацію між Україною та Європейським Союзом за січень-травень 2016 року.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-06-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

ПАТ "Центренерго" припинило оприлюднення інформації щодо своїх постачальників вугілля з Росії та зони АТО. Відповідні дані вже п'ять місяців не публікуються у "Віснику державних закупівель".


 

 

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у традиційному своєму відеозверненні розповів про плани уряду на найближчий тиждень.


 

 

Заключний день етапу Кубка світу з художньої гімнастики в іспанській Гвадалахарі приніс команді України золото, срібло і дві бронзи.


 

 

4 червня в Одесі стартував літературний проект "Meridian Odessa: мистецьке літо-2016", який проходитиме у парку "Зелений театр".


 

 

У Чернівецькій області 14-15 червня відбудуться заходи з відзначення 75-річчя від дня народження відомого українського кіноактора, кінорежисера, сценариста Івана Миколайчука.


 

Співробітники Служби безпеки України провели операцію, результатом якої стало запобігання на території Франції серії терактів під час проведення футбольного чемпіонату Євро-2016, заявляє голова СБУ Василь Грицак.


 

 

"У нас більше немає банків, у яких невідома власність. У нас на сьогоднішній день 88,6% банківської системи - це 20 банків. Вони якраз всі у нас пройшли стрес-тести і підписали програми рекапіталізації.


 

 

У низці бюджетних установ окупованого Росією Криму попереджають про прийдешнє скорочення зарплат у середньому на 10%.


 

 

За минулу добу в районі проведення АТО бойовики 35 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових: 19 на Маріупольському, 13 на Донецькому і 3 на Луганському напрямках.