Пт, 2024-04-19, 14:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман у вівторок, 26 липня, зустрівся з керівниками дипломатичних установ арабських країн, акредитованих в Києві.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-07-28| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент Петро Порошенко констатує, що дедалі більша кількість православних громадян України хочуть мати єдину помісну автокефальну церкву.


 

Починаючи від жовтня 2015 року експерти спеціальної робочої групи при Європейській службі зовнішньої дії зареєстрували 1649 випадків дезінформації з боку прокремлівських засобів масової інформації.


 

Вперше в Україні поставлять футуристичну оперу. Вистава "2014" за мотивами поеми Велимира Хлєбникова розповідає про події під час окупації Криму. Прем'єра відбудеться 30 липня в Одесі.


 

За минулу добу російські окупаційні війська 44 рази відкривали вогонь по позиціях підрозділів Сил АТО. Про це повідомили в прес-центрі штабу АТО в Facebook станом на ранок четверга 28 липня.


 

Если Вас интересуют квартиры Запорожья, надо обратиться на сайт zaporozhe.mesto.ua. Это портал недвижимости Mesto.ua. На сайте — система поиска недвижимости.