Пт, 2024-03-29, 15:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

"Ми не повинні піддаватися на аргумент, що санкції не працюють, тому повинні бути скасовані. Навпаки: якщо санкції не працюють, їх треба посилити", - переконаний він.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2016-08-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Президент України Петро Порошенко в Житомирі провів зустріч з десантниками з нагоди Дня Високомобільних десантних військ Збройних сил України, який відзначається сьогодні 2 серпня.


 

Депутат від "Батьківщина" Надія Савченко заявила, що оголошує голодування, протестуючи проти "бездіяльності влади і світу" в питання звільнення українських заручників.


 

Чтобы привлечь покупателей к своей продукции, киевские предприниматели главным образом используют печать баннеров в Киеве. Баннеры могут изготавливаться из ткани, бумаги, пластика.


 

 

Генеральний прокурор Юрій Луценко вважає, що арешт колишнього лідера парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова свідчить про одужання України.


 

 

За минулу добу російські окупаційні війська 54 рази відкривали вогонь по підрозділах Сил АТО, в тому числі із забороненої Мінськими домовленостями зброї.