Чт, 2024-03-28, 12:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Відомі представники української громадськості звернулися до Верховної Ради з вимогою ухвалити постанову, яка має дати оцінку антиукраїнським постановам парламенту Польщі.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2016-08-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Національний банк України (НБУ) змінив правила прийому комерційними агентами банків платежів через платіжні пристрої та пункти прийому готівки, розширивши інформування споживачів таких послуг.


 

 

Перша "ракетка" України Еліна Світоліна завдяки виходу у фінал турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier в Нью-Хейвені (США) повернулася до першої 20-ки найсильніших тенісисток планети.


 

 

Німеччина вирішила виділити 8 млн євро Міжнародному комітету Червоного Хреста для гуманітарної допомоги Україні. Про це йдеться в повідомленні посольства Німеччини в Україні.


 

 

Упродовж минулої доби зафіксовано 91 випадок відкриття вогню окупаційними військами, з них 46 на Донецькому, 25 на Луганському та 20 на Маріупольському напрямках.