Пт, 2024-03-29, 06:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Європейський Союз не визнає виборів до Держдуми Росії в анексованому Криму. Відповідну заяву речника Зовнішньої дипломатичної служби розповсюджено у понеділок 19 вересня в Брюсселі.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2016-09-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

В Україну приходить справжня осінь: за прогнозами Укргідрометцентру, холоднішати на заході країни почне в понеділок - температура знизиться до 13-15 градусів тепла.


 

 

У Києві з'явиться перша в Україні "розумна вулиця". Модернізувати за останнім словом техніки мають намір вулицю Мельникова в Шевченківському районі.


 

 

Усі педагогічні працівники 8-12 розрядів мають піднятися вгору по тарифній сітці на 2 розряди, що згодом призведе до збільшення зарплат вчителям на третину.


 

 

Чоловіча збірна України з баскетболу 17 вересня розгромно програла (69:80) словенцям в останньому матчі відбору на Євро-2017, але, незважаючи на це, пробилася у фінальний турнір


 

 

До 9 млн українських родин (із 15 млн, наявних у державі) оформлять найближчим часом субсидії на оплату житлово-комунальних послуг.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 18 разів відкривали вогонь по позиціях українських захисників, при цьому важке озброєння російсько-окупаційні війська не застосовували.