Чт, 2024-03-28, 21:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Головними рушійними силами зростання економіки України в 2017 році будуть збільшення споживання та інвестиції в основний капітал.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-01-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Верховний представник Європейського Союзу з питань зовнішньої і безпекової політики Федеріка Могеріні виділила Україну серед пріоритетів ЄС на 2017 рік.


 

 

Четверо українських військових дістали поранення внаслідок бойових дій в зоні антитерористичної операції за минулу добу, повідомив спікер Міністерства оборони України з питань АТО.


 

У Києві більше тисячі прихильників політичної партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода", Організації українських націоналістів (ОУН) після смолоскипної ходи центральними вулицями столиці провели народне віче.


 

 

За минулу добу зафіксовано 38 обстрілів позицій сил АТО, троє українських військовослужбовців зазнали поранень. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО в Facebook.


 

 

Серед встановлених жертв теракту в нічному клубі Стамбула громадян України немає. Про це повідомив генеральний консул України в Стамбулі Василь Боднар.