Ср, 2024-04-24, 22:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У Львові відомі музиканти разом з військовими записують пісні на вірші бійців АТО. У дуеті з воїнами уже заспівали Арсен Мірзоян, Тарас Тополя та гурт "Піккардійська терція".

Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-01-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

На сайте доступны экспресс-предложения по кредитам онлайн. Компания "ТОО Деньги населению" предлагает кредиты на карту до зарплаты в режиме онлайн.


 

 

За минулу добу в зоні АТО поранено двох українських військових. Про це сьогодні 4 січня на брифінгу повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО Олександр Мотузяник.


 

У Брюсселі 20-22 січня пройдуть Дні українського кіно. Це вже буде другий український фестиваль у бельгійській столиці, який проводиться у найпрестижнішому Центрі образотворчих мистецтв BOZAR.


 

 

Тепер разом з шоу-продюсером Стюартом Барлоу (Barlow Stuart) над творчим наповненням Євробачення працюватиме Олег Бондарчук.


 

 

За останній тиждень кількість приватних підприємців скоротилася на 10,85 тисячі. Про це повідомляє сервіс моніторингу реєстраційних даних українських компаній OpenDataBot.


 

 

В зоні проведення АТО двоє українських військових отримали поранення. Всього за добу бойовики 39 разів відкривали вогонь по позиціях українських сил.