Пт, 2024-03-29, 04:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

У Кабінеті міністрів будуть відслідковувати, як громадянам нараховують заробітну плату. Про це заявив прем’єр-міністр Володимир Гройсман на засіданні уряду 11 січня.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-01-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

За минулу добу в зоні антитерористичної операції один український військовослужбовець загинув, ще троє зазнали поранень. Про це сьогодні 11 січня повідомив речник Міністерства оборони України.


 

 

Помимо срочной службы для молодых людей возрастом от 20 до 27 лет, в армию также могут забрать украинцев до 43 лет, которые окончили военную кафедру.


 

 

Вихованець тернопільського "Характерника" 27-річний фрі-файтер Ігор Слюсарчук здобув перемогу на турнірі WKG. Турнір проходив у Китаї, в місті Харбін.


 

 

У вересні-жовтні 2017 року розпочнуться випробування нового сховища відпрацьованого ядерного палива в районі ЧАЕС, у ході яких буде використано реальне ядерне паливо.


 

 

Після новорічних свят та різдвяних вихідних українців чекає неприємний сюрприз. Економісти пояснюють: січень і лютий – найскладніші місяці для національної валюти.


 

 

Російсько-окупаційні війська, застосовуючи міномети, гранатомети та озброєння БМП, здійснили 49 обстрілів позицій ЗСУ на всіх напрямках.


 

 

Міністерство інфраструктури цього тижня призначить нового в.о. керівника ДП "Адміністрація морських портів України" (АМПУ) - Райвіса Вецкаганса.