Пт, 2024-04-19, 23:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Президент України Петро Порошенко в ході поїздки в Одеську область заявив, що ухвалив рішення призначити новим головою Одеської обласної державної адміністрації Максима Степанова.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2017-01-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Міністерство юстиції запустило роботу Єдиного реєстру боржників, проти яких відкрито відповідне виконавче провадження. Про це повідомляє у середу 11 січня прес-служба Мін'юсту.


 

 

Українська тенісистка Леся Цуренко вийшла до 1/4 фіналу турніру WTA International у Гобарті (Австралія). У матчі другого раунду киянка обіграла представницю Швеції Йоханну Ларссон.


 

 

Представники польської влади й опозиції й надалі не можуть розв’язати парламентську кризу, що дасть можливість розблокувати роботу Сейму.


 

 

Станом на 7 годину 12 січня автомобільних заторів унаслідок ускладнення погодних умов на території країни немає. Залишається частково обмежений рух на автодорозі Одеса - Рені та Кропивницький - Платонове.


 

 

За минулу добу російсько-окупаційні війська 62 рази відкривали вогонь по силах АТО. Чотирьох українських вояків було поранено, одного травмовано, ще один боєць загинув.