Вт, 2024-04-23, 13:30
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Офіційний сайт УЄФА опублікував список з десяти тренерів, які зробили найбільший внесок у розвиток футболу з моменту заснування Союзу європейських футбольних асоціацій у 1954 році. Серед них - Валерій Лобановський.

Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-01-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У музеї стародавнього судноплавства на о.Хортиця в Запоріжжі відбулася презентація двох нових артефактів XIX століття – угорського якоря, знайденого водолазами спецпідрозділу ЗСУ "морські котики".


 

 

За добу внаслідок бойових дій у зоні проведення антитерористичної операції один український військовослужбовець загинув, ще троє отримали поранення.


 

Багатьом середнім і невеликим компаніям, що просуває бізнес, не під силу купити у власність нерухомість для відкриття свого офісу або представництва.


 

 

У новому списку найдорожчих міст світу від України найвищу сходинку посіла Одеса. Про це повідомляє Україна Туристична.


 

 

Российско-оккупационные войска продолжили обстрелы на всех направлениях - всего 60 обстрелов. Трое наших военных ранены, один – погиб.


 

 

"Як і розраховували, фінансовий результат ПАТ Укрзалізниця за 2016 прибутковий - отримано 303 млн грн.