Пт, 2024-03-29, 00:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Лідер Меджлісу кримськотатарського народу, депутат Рефат Чубаров закликає президента й уряд скликати конституційну комісію для роботи з внесення змін до розділу 10 Конституції.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2017-01-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Польські гірськолижні центри помітно поступаються за рівнем популярності західноєвропейським зимовим курортам. Однак любителям гірських лиж, які відстежують останні новини туризму.


 

 

Міністр закордонних справ Косова Енвер Ходжай звернувся з листом про допомогу до Європейського Союзу, США та інших країн щодо "численних провокацій та агресивних дій" з боку Сербії.

 


 

 

В Інтернеті поширюють пісню російських морських піхотинців проти війни на Донбасі під назвою "Пробудження".


 

 

У Київському військовому ліцеї імені Івана Богуна відбулося вшанування пам'яті загиблих захисників Донецького аеропорту. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони.


 

 

Президент України Петро Порошенко в рамках участі в 47-му засіданні Всесвітнього економічного форуму в Давосі проводить дуже насичені  зустрічі і переговори.


 

 

Бойовики в зоні проведення АТО за минулу добу 19 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ, втрат серед українських військових немає.


 

 

В Україні до 1 квітня 2017 року електронні декларації повинні заповнити особи, які займають відповідальне та особливо відповідальне становище.