Пт, 2024-04-19, 16:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Військово-Морськихі сили (ВМС) Збройних сил України (ЗСУ) разом з правоохоронними органами та іншими військовими формуваннями посилили охорону берегової лінії Чорного та Азовського морів.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2017-01-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Людей за скоєння незначних злочинів зможуть залишати на волі для відбування покарання у вигляді громадських робіт.


 

 

Посол Канади в Україні Роман Ващук передав десять автомобілів швидкої допомоги представникам медичних закладів з різних областей України, які були придбані за кошти канадських благодійників.


 

 

У 2016 році Департамент поліції і прикордонної охорони Естонії видав тимчасову посвідку на проживання для роботи 1807 громадянам третіх країн, 1030 з яких - громадяни України.


 

 

В рамках проекту "Безпечна столиця" в Києві встановили 3700 камер відеоспостереження. Про це повідомляє прес-служба КМДА.


 

 

Президент України Петро Порошенко доручив уряду вжити невідкладних заходів, щоб вирішити проблему вивозу сміття зі Львова зараз, а також на тривалу перспективу.


 

 

Російсько-окупаційні війська, ігноруючи будь-які домовленості, більшість обстрілів вели з мінометів різних калібрів та важкої артилерії, у тому числі РСЗВ БМ-21 "Град".


 

 

У центрі Польщі поблизу міста Пйотркув Трибунальський Лодзького воєводства в одному й тому ж місці по обидва боки автомагістралі A1 через сильний туман сталися дві масштабні ДТП.