Чт, 2024-03-28, 22:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

У Польщі відповідно до нового закону, що має на меті посилити захист кордонів, нелегальних іммігрантів не впускатимуть на територію країни.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-01-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Дания с 1 февраля начнет реализацию "Антикоррупционной инициативы ЕС в Украине", сообщил министр иностранных дел Дании Андерс Самуэльсен.


Пилинг


Правильный уход за кожей лица позволяет иметь красивую, здоровую кожу. Очистить кожу поможет пилинг, который можно провести в домашних условиях, или в салоне красоты.


 

Нова фінансова поліція має забрати в силових структур України всі функції щодо економічних злочинів проти держави. Про це розказав міністр фінансів України Олександр Данилюк.


 

Віце-прем’єр-міністр Павло Розенко вважає неприпустимою ситуацію, коли 50% громадян, котрі працюють, не сплачують податків або сплачують їх у неповному обсязі.


 

 

На церемонії були присутні президент України Петро Порошенко, його дружина, народні депутати. Подружжя перепоховали на Лук'янівському кладовищі.


 

 

Президент Петро Порошенко обговорить із канцлером Німеччини Ангелою Меркель під час візиту до Німеччини як змусити Росію виконувати Мінські домовленості.


 

 

За минулу добу в зоні проведення АТО російсько-терористичні формування відкривали вогонь 56 разів по всій лінії зіткнення.