Чт, 2024-03-28, 20:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

У Європарламенті депутати, дипломати та громадські активісти висловили солідарність з Україною на шляху реформ та у протистоянні агресору.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-03-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Слідчі столичної прокуратури спільно з поліцією затримали групу осіб, у склад якої входили 3 діючих поліцейських та 4 цивільних осіб, яка займалася розбійними нападами, у тому числі на замовлення.


 

 

Середня номінальна заробітна плата штатного працівника в Україні в січні скоротилася на 7,2% порівняно з груднем минулого року.


 

В Україні необхідно встановити ефективний контроль за переміщенням товарів з тимчасово непідконтрольних територій, і до цього слід залучити громадськість і волонтерів.


 

Уряд доклав зусиль для нарощення видобутку українського газу, а також забезпечив умови для збільшення часток атомної та гідроенергетики у загальній структурі генергації.


 

Росія почала активно вербувати нових найманців для поповнення рядів бойовиків не тільки із сусідніх країн, а й навіть із Бразилії.


 

Гібридні війська РФ продовжують вести вогонь по усіх напрямках, один український боєць був поранений. Про це повідомляє речник Міністерства оборони з питань АТО Андрій Лисенко.