Пт, 2024-03-29, 08:34
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Влада також має провести інформаційну кампанію серед населення, щоб пояснити переваги цієї реформи.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-04-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Прирост турпотока может обеспечить возможность посещать Турцию по внутреннему паспорту.


 

Национальный банк ослабил валютные ограничения, смягчение которых не будет иметь дестабилизирующего влияния на ситуацию на межбанковском и наличном сегментах валютного рынка.


 

Проти надання безвізового режиму з ЄС для України на засіданні Комітету Європарламенту з громадянських свобод, юстиції та внутрішніх справ (LIBE) голосували депутати з Франції та Італії.


 

 

Від сьогодні 4 квітня усі консульські установи Польщі в Україні відновлюють свою роботу.


 

16 держав-членів Євросоюзу підтримали ідею створення Європейської прокуратури для протидії корупції у царині використання бюджетних коштів.


 

Незважаючи на досягнуті домовленості тристоронньої групи про режим припинення вогню, за минулу добу російсько-окупаційні війська 48 разів відкривали вогонь по позиціях Збройних Сил України.


 

У березні політики та експерти з Литви підготували два документи, які передбачають допомогу для України на двосторонньому та на міжнародному рівнях.