Сб, 2024-04-20, 14:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Практически все украинцы по утрам выпивают чашечку крепкого кофе. Этот напиток помогает взбодриться. В обед он позволит отвлечься от проблем, зарядиться энергией.

Останні Новини України | Новини європейської України| Додано: 2017-04-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Протягом минулої доби в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі внаслідок бойових дій дістали поранення двоє українських військових.


 

Бій Кличко - Джошуа покажуть 29 квітня на великому екрані в прямому ефірі в ресторані Olimpiyskiy, розташованому на території НСК Олімпійський. Початок вечора – 21:00.


 

 

З цього року співробітники «Київзеленбуду» припинять білити вапном дерева в місті.


 

 

В Івано-Франківській ОДА відбулася робоча зустріч з представниками польсько-німецької компанії FALUBAZ щодо можливої співпраці.


 

"За даними Гідрометцентру вночі 15 квітня у західних та Житомирській областях, 16 квітня в більшості областей Лівобережжя на ґрунті заморозки 0-5°", - повідомили в Держслужбі.


 

Президент України Петро Порошенко підписав Закон України "Про внесення змін у деякі законодавчі акти України щодо посилення відповідальності військовослужбовців та деяких інших осіб".