Вт, 2024-03-19, 13:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Міська рада Чернівців заборонила діяльність партії Опозиційний блок, крім того, місцеві депутати прийняли рішення провести люстрацію щодо мера Олексія Каспрука та всіх колишніх регіоналів.

Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2017-05-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Генпрокурор Юрий Луценко не одобряет решение Печерского районного суда Киева, которыми задержанные накануне экс-чиновники налоговых служб отпущены под залоги.


 

Згідно з Мінськими домовленностями, це - територія, яка повинна бути під контролем української сторони, як власне і місто Дебальцеве.


 

 

У рамках пенсійної реформи стаж під час нарахування пенсій складатиметься з двох частин: зі стажу до 2000 року і стажу після 2000-го року.


 

 

Суддя Катерина Москаленко відмовила прокуратурі в арешті підозрюваних. При затриманні Антипова було вилучено 3,8 млн доларів готівкою.


 

 

Президент Польщі офіційно звернеться до Сенату Польщі щодо проведення 11 листопада 2018 року референдуму щодо зміни Конституції країни.


 

У Брюсселі глави держав та урядів країн-членів Північноатлантичного альянсу сьогодні зберуться на спеціальну зустріч, щоб обговорити актуальні питання розвитку НАТО.