Пт, 2024-04-19, 18:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В Киеве на Подоле неизвестный пытался застрелить Адама Осмаева, который в России обвиняется в подготовке покушения на президента Владимира Путина.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-06-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

За відповідне рішення на засіданні 1 червня проголосували 69 депутатів. Таке рішення депутати зустріли оплесками і вигуками “Слава Україні – Героям слава!”.


 

Прокуратура Польщі, провівши низку нових експертиз тіл загиблих під Смоленськом, заявляє про наявність численних порушень при розслідуванні авіакатастрофи.


 

Якісна боротьба з корупцією залежить від реформи системи правосуддя загалом, зазначає віце-прем'єр-міністр з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе.


 

Додаткові преференції діятимуть три роки та доповнюватимуть положення дії поглибленої і всеосяжної зони вільної торгівлі між ЄС та Україною.


 

Йоганнес Ган та віце-прем’єр з питань євроатлантичної інтеграції Іванна Климпуш-Цинцадзе інавгурують програму «Антикорупційна ініціатива ЄС в Україні».


 

 

Щоб замовити перевипуск ID-карти, потрібно зайти в свій кабінет в сервісі "Приват24" і вибрати розділ "Соціальний кабінет".


 

Необходимо продолжать настаивать на введении полицейской миссии ОБСЕ на Донбассе для того, чтобы взять под контроль границу.