Вт, 2024-03-19, 09:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Верховний суд Чорногорії підтвердив звинувачення 14 підозрюваним, у тому числі двом росіянам, в організації спроби перевороту.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-06-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Народні депутати ухвалили в цілому законопроект №5598  про Фонд енергоефективності.


 

Верховна Рада у першому читанні підтримала урядовий законопроект про державні фінансові гарантії надання медичних послуг та лікарських засобів, який дає початок медичній реформі в Україні.


 

«Київ, Миколаїв та Львів стали учасниками спільної ініціативи Мінрегіону та BMUB в рамках проекту GIZ «Національна політика міського розвитку в Україні».


 

 

Завданням нового органу є розгляд питань, пов'язаних з формуванням позитивного іміджу України в світовому інформпросторі.

 


 

У зоні проведення антитерористичної операції, упродовж середи 7 червня бойовики 71 раз застосовували зброю проти підрозділів Збройних Сил України.


 

 

Робота гуманітарної підгрупи Тристоронньої контактної групи з врегулювання ситуації на Донбасі просувається дуже повільно.