Вт, 2024-03-19, 05:52
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Фондовые биржи могут предложить предприятиям доступ к капиталу и ряду других льгот. В то время как фондовые биржи создают богатства, брокеры желают получить прибыль путем покупки и продажи акций компаний, котируемых на этой бирже.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-06-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

У Мадриді на вівторок прогнозують 37 градусів і до вихідних температура зросте до 39°C. У Севільї на півдні країни очікується спека до 42 градусів.


 

Європейська комісія розпочала процедуру притягнення до відповідальності проти Польщі, Угорщини та Чехії через відмову цих країн приймати мігрантів відповідно до квот ЄС.


В 21-м веке LED экраны – самый популярный и эффективный носитель наружной рекламы, позволяющий охватывать большую часть аудитории, тем самым увеличивая проценты продаж рекламируемого товара. Но как он появился? Что было его прародителем в 20-м веке?


 

Співробітники Генеральної прокуратури України проводять обшук у будівлі ПАТ “Укрзалізниця” для фіксації фактів розкрадання великої суми коштів, що належать ПАТ.


 

Українське посольство у Великобританії називає провокативною статтю британського таблоіда Daily Mail, який назвав незаконно окупований росіянами Крим частиною РФ.


 

Секретар РНБО Олександр Турчинов вважає, що в Україні потрібно завершити антитерористичну операцію і перейти до нового формату захисту країни від гібридної війни з РФ.


 

 

На честь знаменної дати звільнення українського міста, у центрі пройдуть урочисті заходи.