Вт, 2024-03-19, 13:11
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"Ситуація в районі проведення АТО залишається складною, проте контрольованою українськими захисниками.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-06-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Президент Украины Петр Порошенко выразил соболезнования родным и близким в связи со смертью бывшего канцлера ФРГ Гельмута Коля.


 

Окружной административный суд Днепра (бывш. Днепропетровск) принял решение о запрете общественной организации "Союз советских офицеров", удовлетворив иск городского управления юстиции.


 

 

Минимальная заработная плата с 2018 года может вырасти до 3723 грн, с 2019 года – до 4173 грн, с 2020 года – до 4425 грн.


 

 

Сьогодні відбудеться засідання Національної ради реформ орієнтовно після 16 години. Про це повідомили в Адміністрації президента.


 

Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр застеріг Росію від спроб втрутитися у вибори в Бундестаг, які пройдуть в Німеччині 24 вересня.


 

У Києві розіграний черговий комплект нагород чемпіонату Європи зі стрибків у воду, де у стрибках з 10-метрової вишки перше місце зайняв український дует Максим Долгов і Олександр Горшковозов.


 

 

В том случае, если парламент одобрит кандидатуру Брнабич, она станет первой женщиной на посту главы правительства Сербии и первым представителем ЛГБТ-общины на этой должности.


 

 

Согласно предварительным данным, в результате взрыва есть погибшие и раненые.