Вт, 2024-03-19, 09:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

"СММ зафиксировала уменьшение количества нарушений прекращения огня, в том числе около 80 взрывов, по сравнению с предыдущим отчетным периодом (около 100 взрывов)".

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-06-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Металлические комплектующие постепенно уходят в прошлое и сегодня практически не используются в отоплении и канализации. Отказываются от них и в водоснабжении.


 

 

Комітет міністрів Ради Європи схвалив створення органу з розслідування корупції в Парламентській асамблеї РЄ.


 

Порушувалося питання розширення дипломатичної присутності України в Китаї, зокрема у м.Чунцін", - йдеться у повідомленні.


 

Німеччина прийняла рішення вдесятеро збільшити свій поліцейський персонал у складі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ на сході України.


 

У неділю 1 жовтня з 11.00 і до 18.00 водіям автомобілів, вантажівок, мотоциклів – всіх транспортних засобів з двигунами – буде заборонено виїжджати на вулиці французької столиці.


 

Український уряд працює над тим, аби в майбутньому всі пункти перетину кордону з країнами-членами Європейського союзу були спільними.


 

Обидва президенти коротко висловили свої ремарки після більш широких зустрічей Порошенка з віце-президентом Майком Пенсом та керівними радниками з національної безпеки".


 

Президент Украины Петр Порошенко провел встречу с государственным секретарем США Рексом Тиллерсоном.