Вт, 2024-03-19, 04:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

В Интернете вы найдете личный сайт Максима Викторовича Микитася. Здесь можно узнать про народного депутата Украины VIII созыва.

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-06-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Вчера в результате боевых действий погибших и раненых в рядах украинских войск нет.


 

 

Європейська спільнота з атомної енергії (Євратом) ратифікувала Угоду про асоціацією між Україною та Європейським союзом.


 

 

Прем’єр-міністр Чорногорії Душко Маркович стверджує, що вступ його держави до НАТО не мав на меті створенні небезпеки для Росії.


 

Парламентська асамблея Ради Європи почала розгляд проекту змін до власного регламенту, який дозволить звільнити президента ПАРЄ.


 

 

В Умані, що на Черкащині, у сквері імені Тараса Шевченка розпочав роботу новий світломузичний комплекс фонтанів "Перлина кохання", аналогів якого в Україні немає.


 

 

Через ускладнення погодних умов знеструмлено 86 населених пунктів у трьох областях - Хмельницькій, Черкаській та Вінницькій.


 

Украина и Франция будут развивать сотрудничество в жилищно-коммунальной сфере, энергетике, а также в сфере подготовки специалистов для государственной службы.