Чт, 2024-03-28, 12:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Чиновники пока не стали воровать меньше, хотя ликвидация коррупционных схем в Украине проходит и это дает первые результаты.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-07-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Однi українцi (тi, що з грошима) їдуть сюди як туристи. Iншi - (тi, що без грошей) - на заробiтки.


 

ФРН активно створює робочі місця в інших країнах. Зокрема, 40 тисяч робочих місць буде створено цього року в США, стверджують у Німецькій торговельно-промисловій палаті.


 

Усього від початку року більш ніж 85 тисяч мігрантів висадилися в Італії, уточнили в МОМ. Близько 9300 прибули до Греції, 6500 - до Іспанії, а ще понад 270 припливли до Кіпру.


 

В ООН заявили о старте конкурса на получение грантов для переселенцев, проживающих в Луганской и Донецкой областях для развития малого бизнеса.


 

 

Президент Франції Еммануель Макрон закликав європейських лідерів до реформування Євросоюзу, щоб подолати євроскептицизм серед населення.


 

 

В Україні створюється механізм, за яким можна "легалізувати" кошти, отримані незаконним шляхом.


 

Партия канцлера Германии Ангелы Меркель Христианско-демократический союз представила совместную предвыборную программу с Христианско-социальным союзом.