Пт, 2024-03-29, 01:02
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Канцлер Німеччини Ангела Меркель за підсумками другого дня саміту G20, що завершився у Гамбурзі, анонсувала телефонну розмову між країнами-учасницями "нормандського формату".

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-07-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Сьогодні підконтрольні російській владі незаконні збройні формування 11 разів обстрілювали підрозділи ЗСУ України. Втрат серед бійців сил АТО внаслідок ворожих обстрілів не було.


 

 

Сьогодні депутати відвідали музей АТО в Дніпрі. Потім підуть в лікарню ім. Мечникова та на алею пам'яті загиблих на Євромайдані та героїв АТО.


 

Президент Петро Порошенко вніс на розгляд парламенту пакет законів щодо скасування е-декларування антикорупційних громадських організацій.


 

Сполучені Штати Америки розширили список санкцій проти російських компаній і приватних осіб. В ЄС також домовились продовжити економічні санкції проти Росії.


 

Закон об углублении сотрудничества Украины с НАТО с целью обретения членства 9 июля вступит в силу.


 

 

Сейчас при покупке квартир перед многими людьми встаёт вопрос о том, какую именно квартиру взять: в абсолютно новом доме или же приобрести вторичное жильё.



Ванная - это место, где мы привыкли освобождаться от накопленных за день стрессов, место, где приятно побыть наедине с самим собой.


 

 

Президент України Петро Порошенко підписав указ про призов на строкову військову службу в лавах Національної гвардії в серпні 2017 року.