Ср, 2024-04-24, 09:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

На заседании правительства премьер-министр Владимир Гройсман заявил, что средняя заработная плата в Украине по состоянию на сегодняшний день превысила 7 тыс. грн.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-07-19| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

По случаю 26-й годовщины Независимости Украины 24 августа в Киеве пройдет парад войск, а во Львове проект "Украинская песня".


 

"Окупанти активно застосовували міномети: було випущено близько 50 мін. Найпотужніший обстріл з боку противника стався в Авдіївці: він тривав близько 4 годин.


 

Дональд Трамп висунув Джона Хантсмана на посаду посла США в Росії, йдеться в прес-релізі Білого дому. Згідно з процедурою, тепер його кандидатуру повинен затвердити сенат США.


 

 

"Ми увійшли цьогоріч у топ-50 країн у глобальному індексі інновацій за 2017 рік. Це добрий показник, що ми рухаємося до лідерства", - наголосив прем'єр-міністр Володимир Гройсман.


 

Керівник національної пожежної служби Хайме Марта Соареш заявила, що лісові пожежі у Португалії можуть мати "кримінальний слід".


 

 

Только в июне, когда безвиз с Европой стал реальностью, такие документы получили 1600 крымчан.


 

Президент Польщі Анджей Дуда не має наміру підписувати закон про судову реформу в його нинішньому вигляді та погрожує накласти на нього вето.