Пт, 2024-03-29, 17:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

В уряді Німеччини заявили, що можливу миротворчу місію ООН на Донбасі слід розміщувати на всій території конфлікту, а не лише вздовж лінії зіткнення.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-09-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Посли країн Євросоюзу ухвалили рішення про продовження санкцій проти фізичних осіб та компаній через агресію Росії проти України ще на шість місяців.


 

Через наближення урагану "Ірма" на двох заморських територіях Франції – Сен-Бартелемі та Сен-Мартен – оголошено найвищий рівень загрози.


 

Голова Верховної Ради України Андрій Парубій візьме участь у Конференції "Європа Карпат" у польському місті Криниця-Здруй.


 

 

Екс-президенту Віктору Януковичу та екс-міністру юстиції Олександру Лавриновичу повідомили про підозру у захопленні влади.



Практически половина населения земли имеет проблемы с печенью. Разберёмся подробнее, что влияет на поражение печени? И как сохранить этот орган здоровым?


 

 

Наразі 8,5 мільйона з 12 мільйонів українських пенсіонерів отримують виплати на рівні прожиткового мінімуму.


 

Команда Шевченко провела отличный первый тайм, но во втором пропустила дважды от Сигурдссона.