Вт, 2024-03-19, 04:22
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Україна підписала дві конвенції Ради Європи – проти торгівлі людськими органами і щодо злочинів, пов’язаних з культурними цінностями.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-09-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

"За словами португальського міністра з питань довкілля Карлоса Мартінса, погодні умови так погіршилися внаслідок зміни клімату".


 

Міністр юстиції Німеччини Хейко Маас попередив, що кілька частин виборчої платформи ультраправої партії "Альтернатива для Німеччини" є незаконними.


 

 

У Швеції почалися військові навчання Aurora-17 - найбільші військові маневри в країні за 20 років.


 

 

Парламент Великої Британії у понеділок проведе перше голосування щодо законопроекту, який передбачає завершення членства країни в ЄС.


 

Дії прихильників Саакашвілі - це удар по Україні та її кордонах. Про це на своїй сторінці в Фейсбуці написала перший віце-спікер ВР Ірина Геращенко.


 

Поліція Львівської області відкрила кримінальне провадження за фактом прориву кордону екс-президентом Грузії і екс-головою Одеської ОДА Михеїлом Саакашвілі.