Сб, 2024-04-20, 03:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Прикордонники в аеропорту "Бориспіль" учора ввечері під час оформлення пасажирів рейсу "Стамбул-Київ" затримали громадянина Росії, який перебував у міжнародному розшуку.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-01-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман прогнозує зростання доходів місцевих бюджетів на 25% у 2017 році.


 

700 правоохоронців, з яких 250  військовослужбовці Національної гвардії  охоронятимуть смолоскипну ходу у Києві з нагоди 108-ї річниці від дня народження Степана Бандери.


 

Президент України Петро Порошенко в новорічному зверненні до українського народу окремо звернувся до українських воїнів, які захищають Україну, і до жителів Криму й окремих районів Донбасу.


 

 

Дневные сообщения пользователей соцсетей о боевых действиях севернее Донецка, Авдеевки и Ясиноватой спикер АТО Леонид Матюхин в вечерней сводке объяснил обстрелами украинских позиций.


 

 

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман запевнив, що міжнародний пісенний конкурс "Євробачення-2017" в Києві буде проведено на найвищому рівні.