Пт, 2024-04-19, 06:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Представники держав-членів ЄС очікують від України подання нового санкційного списку для розширення обмежень проти росіян і жителів анексованого Криму.

Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2017-01-23| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

При условии восстановления и развития оросительных систем Украина сможет обеспечить продовольствием 400-500 млн человек.


 

 

Основи майбутньої пенсійної реформи в Україні повинні широко обговорюватися у суспільстві і однією з таких основ може стати запровадження трирівневої системи пенсійного забезпечення.


 

 

Міністерство освіти і науки України зацікавлене у відновленні співпраці зі Світовим банком і сподівається на підтримку установи в проведенні реформ.


 

 

В Антхольці (Італія) завершилася остання гонка етапу Кубка світу з біатлону, де в жіночій естафеті українська команда посіла 4-е місце, повідомляє офіційний сайт змагань.


 

За версією слідства причиною замаху на нардепа від "Народного фронту" Антона Геращенка є його активна позиція у питанні протидії продовженню агресії проти України.


 

 

Окупанти протягом минулої доби вели вогонь по позиціях ЗСУ на всіх напрямках. Загалом зафіксовано 41 обстріл.