Вт, 2024-04-23, 20:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

МЗС Польщі оприлюднило секретний документ 2008 року, який, за словами зовнішньополітичного відомства країни, "був початком переходу уряду Дональда Туска від проукраїнської зовнішньої політики до політики проросійської".

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-01-24| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Часовое искусство восходит с каждой минутой на новые вершины и просто поражает своими шедеврами. Такая компания как Tissot не пасёт "задних" в своём деле.


 

 

Промислове виробництво в Україні в 2016 році зросло на 2,4% після чотирирічного спаду: в 2015 році воно скоротилося на 13%, в 2014 році - на 10,1%, в 2013 році - на 4,3%, в 2012 році - на 0,7%.


 

 

В Яворові (Львівська область) завершився Кубок світу-2017 Міжнародного паралімпійського комітету з лижних гонок та біатлону, де перше місце в загальному заліку посіла збірна України.


 

Після завершення робочої програми візиту президента України Петра Порошенка в Естонії він разом з дружиною Мариною зустрівся з українською громадою Естонії в Культурному Українському центрі, розташованому в центрі старого Таллінну.


 

 

Молочні фермери з різних країн Євросоюзу 23 січня організували акцію у самому центрі Брюсселя, протестуючи проти падіння цін на свою продукцію.


 

 

Чекають скарг від працівників. Уряд створив спеціальну Міжвідомчу групу на чолі з віце-прем'єром Павлом Розенком, яка стежитиме за виконанням рішення про підвищення мінімалки.


 

 

За минулу добу бойовики в зоні проведення АТО 51 раз відкривали вогонь по позиціях українських військовослужбовців, двоє бійців ЗСУ зазнали поранень.