Вт, 2024-04-23, 20:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Бойовики продовжують обстрілювати позиції Збройних сил України на всіх напрямках в зоні проведення АТО, до чого переважно використовують великокаліберну артилерію.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-01-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Найскладніша ситуація у вівторок зберігається в Авдіївці на Донеччині та на ділянці фронту на маріупольському напрямку Водяне – Широкине.


 

Для частных предпринимателей могут снизить ставку единого налога. Подобное предложение содержится в законопроекте №6004, который зарегистрирован в Верховной Раде.


 

 

Шахта ім.Засядька (Донецьк) намагається ліквідувати аварію, що сталася через пошкодження електропідстанції і підняти з-під землі понад 200 шахтарів.


 

 

Біатлоністка Надія Бєлкіна поповнила бронзовою медаллю скарбничку збірної України на XXVIII Всесвітній зимовій Універсіаді в Алмати (Казахстан).


 

 

Уряд доб'ється виконання рішення про зниження цін на ліки проти гіпертонії, цукрового діабету та бронхіальної астми в Україні з 1 лютого.


 

 

Протягом доби 30 січня окупанти з важкої артилерії, мінометів і танків здійснили 71 обстріл обстріл позицій ЗСУ, найнапруженішою залишається ситуація в районі Авдіївки.