Пт, 2024-04-19, 11:41
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

За минулу добу внаслідок бойових дій жоден український військовослужбовець не загинув, п'ятеро бійців отримали поранення. Про це сьогодні 9 січня повідомив речник Міністерства оборони України з питань АТО.

Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-01-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Станом на 7 годину понеділка 9 січня автомобільних заторів в результаті ускладнення погодних умов на території України немає. Громадян, які отримали обмороження під час пробок, не зафіксовано.


 

 

У програмі різдвяний ярмарок, вулична їжа, майстер класи зі співання колядок, вирізання витинанок та плетіння ялинкових прикрас.


 

 

У своїй квартирі в Гданську був знайдений мертвим син колишнього президента Польщі Леха Валенси Пшемислав.


 

 

Російсько-окупаційні війська продовжили обстріли наших позицій на всіх напрямках - загалом 51 обстріли. Трьох наших військовослужбовців поранено.


 

В Україні загальна кількість приватних підприємців зменшилася на 128,402 тисяч. Про це свідчать дані сервісу моніторингу реєстраційних даних українських компаній OpenDataBot.


 

 

8 січня в Україні відзначили день народження видатного українського поета Василя Симоненка (1935 - 1963 р.р.).