Вт, 2024-03-19, 06:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Обвинувачення вимагало для підозрюваного запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави в 5 млн грн.

Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2017-11-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Британська виборча комісія розпочала розслідування у справі про фінансування кампанії за вихід з ЄС на тлі побоювань щодо можливого російського втручання у демократичні процеси.


 

Король Саудівської Аравії Салман бін Абдулазіз Аль Сауд нагородив Президента України Петра Порошенка найвищою нагородою у Саудівській Аравії - орденом Короля Абдулазіза.


 

 

Игорь Радивилов признан Национальным олимпийским комитетом лучшим спортсменом октября в Украине.


 

 

Нинішній візит Президента України Петра Порошенка до Саудівської Аравії та Об'єднаних Арабських Еміратів важливий кількома чинниками.


 

Імпортерами української сільськогосподарської та харчової продукції серед країн ЄС є Нідерланди з часткою 17,6%, Іспанія – 15,5%, Польща – 12,9%, Італія – 11,9% та Німеччина – 9,9%.


 

Загальна вартість експортованого меду склала $86,9 млн. Це рекордний обсяг у порівнянні з аналогічним періодом минулих років.