Пт, 2024-04-19, 04:07
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Конституційний суд Іспанії анулював три закони, що забезпечили проведення референдуму про незалежність Каталонії 1 жовтня.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-11-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

Купити квартиру у Львові від забудовника бажає кожен другий львів'янин. Проте, власне, на покупку новенької квартири в новобудовах наважуються лише десятки.


 

Слідчі Роберта Мюллера зацікавилися зятем та радником Трампа Кушнером в рамках розслідування втручання РФ, включно з можливим перешкоджанням правосуддя.


 

 

У США суд відхилив прохання колишнього голови виборчої кампанії Дональда Трампа Пола Манафорта звільнити його з-під домашнього арешту.


 

У Полтаві співробітники Служби безпеки України разом з прокуратурою та фіскальною службою викрили міжрегіональний конвертаційний центр.


 

 

Протягом минулої доби у зоні АТО терористи 16 разів обстрілювали позиції українських військовослужбовців.


 

Десятки тисяч людей вийшли у четвер ввечері до будівлі парламенту у Барселоні, вимагаючи звільнення арештованих членів каталонського уряду.