Ср, 2024-04-24, 09:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Принаймні 20 країн-членів Європейського Союзу наступного тижня підпишуть новий пакт про оборону для спільного фінансування проектів та розвитку військових можливостей.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-11-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Варшава позитивно сприйняла пропозицію президента Петра Порошенка провести найближчим часом зустрічі консультативного комітету президентів Польщі та України.


 

 

На саміті у Відні 7-8 грудня Рада міністрів ОБСЄ обговорить ситуацію в Україні.


 

 

Депутати Сейму Литви звернулися до угорських парламентарів із проханням не блокувати рішення, які дозволили б Україні зблизитися з Євросоюзом.


 

 

Напередодні саміту Східного партнерства 24 листопада в Брюсселі Європарламент шукає нові шляхи для поглиблення відносин ЄС з Україною, Грузією та Молдовою.


 

 

Верховная Рада приняла в повторном втором чтении новую редакцию закона о жилищно-коммунальных услугах.


 

Вирусный гепатит типа С – это коварная болезнь, которая проникает в кровь человека и поражает ткани печени. Люди могут годами не знать о том, что у них прогрессирует болезнь, пока не сделают биохимический анализ крови.