Вт, 2024-03-19, 04:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

 

Керівники Європарламенту планують провести кампанію, щоб відмовити людей від голосування за євроскептичні партії на європейських виборах 2019 року.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2017-11-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

Над країнами Європи в останній тиждень вересня пройшла хмара радіоактивного забруднення, яка могла сформуватися внаслідок викиду радіонуклідів на території Росії або Казахстану.


 

 

Німецький уряд надасть 200 тисяч євро на закупку бронетранспорту для знешкодження боєприпасів, розкиданих внаслідок вибуху на складі у Балаклії.


 

 

Польський президент зазначив, що 17 січня Польща стане непостійним членом Ради безпеки ООН, де буде розглянуто "питання України".


 

 

Метою візиту є обговорення порядку денного реформ в Україні та підтвердження підтримки Світового банку для прискорення економічного зростання.


 

Современная газовая колонка для нагрева воды отличается большим количеством преимуществ по сравнению с электрическими приборами. Не секрет, что электричество дороже газа.


 

 

США готуються в найближчі дні запропонувати Росії план з розміщення 20 тисяч миротворців ООН на всій території конфлікту в Україні.